6 persoons stacaravan te koop

Nette 6 persoons Atlas Mirage (3,5x10m) voorzien van puntdak (incl. bijbehorende benodigdheden) te koop aangeboden. De stacaravan is gelegen op vakantiepark De Sikkenberg tussen Stadskanaal en Onstwedde, maar zo u wilt ook goed te verplaatsen naar andere delen van het land!

Helaas... Iemand anders is de gelukkige eigenaar geworden van deze stacaravan!

IMG_1694.HEIC
IMG_1557.HEIC
IMG_1557.HEIC
IMG_1576.JPG
IMG_1577.JPG
IMG_8395.JPG
IMG_1679.JPG
IMG_1673.JPG
IMG_1674.JPG

Meer informatie

De sfeervolle woonkamer is voorzien van twee grote zitbanken, diverse opbergmogelijkheden en een tv-meubel met ingebouwde gaskachel.  Daarnaast is er in de woonkamer een eettafel met losse krukjes. 

De keuken is voorzien van een 4 pits-kookplaat, gasoven en grill. Daarnaast beschikt deze keuken over voldoende opberg- en werkruimte. Ook is er onder het aanrechtblad een koelkast aanwezig. Alle aanwezige keukenaccessoires zoals waterkoker, pannen, bestek, borden, bekers zitten bij de prijs inbegrepen. 

De stacaravan beschikt over drie slaapkamers. De eerste slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, kastruimte boven het bed, een kledingkast en een klein bureau met spiegel. De tweede en derde slaapkamer zijn beide voorzien van twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. De recent opgeknapte badkamer is voorzien van een wastafel en nieuw toilet.

De prachtige grote veranda (7m x 2,30m) geeft naast een droge in- en uitloop ook de mogelijkheid om in de regen droog buiten te kunnen zitten en eten. De veranda is relatief eenvoudig uit elkaar te halen en mee te verhuizen. De 6 persoons picknicktafel is bij de prijs inbegrepen. 

Het opbergschuurtje kan wel een grondige renovatie gebruiken, maar is ideaal voor het opbergen van al het tuin- en klusmateriaal. 

Bieden vanaf €16.500,-*. De prijs is inclusief inventaris en (wanneer je hem laat staan) de kosten voor de jaarplaats 2021. Overname is mogelijk vanaf 1 september 2021. 

Neem voor meer informatie contact met ons op via 06-54938508.

Hartelijke groet,

Bert & Christa

* Het is mogelijk om de stacaravan tegen marktconforme rente in nader te bespreken termijnen te betalen.