top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBert Noteboom

De Papierdieren en de wereld van de Kunstenaar!

Vrienden!


Graag wil ik dit prentenboek bij je onder de aandacht brengen: ‘De Papierdieren en de wereld van de Kunstenaar’. Het is het (eerste) boek van mijn vrouw Christa. Echt een #musttohave...


(onder de cover gaat de tekst verder)

Wat is het voor boek?

Het boek is een spiegelverhaal dat de geschiedenis van God met de wereld op kinderniveau uitlegt. Het speelt zich af in een fictieve wereld, de papierwereld van de Kunstenaar. ‘De Papierdieren’ biedt kinderen de gelegenheid om kennis te maken met hét verhaal van de Heere Jezus als Redder. Maar ook om opnieuw naar een geschiedenis te kijken die voor sommige kinderen overbekend is. Ook volwassenen worden tijdens het voorlezen uitgedaagd om na te denken over diepere levensvragen achter het verhaal (denk aan thema’s als lijden in de wereld, zondeval, toekomst, omgaan met elkaar en de natuur, emoties van God en mensen etc). Een aantal mensen gaven dan ook aan dat ze bij het lezen moesten denken aan de verhalen van Max Lucado.


Bij het boek is een website ontwikkeld met daarop gratis kleur-/knutselplaten en verwerkingsvragen voor leerkrachten, kinderwerkers en ouders/verzorgers: www.depapierdieren.nl. Daar kun je het boek ook op inschrijving bestellen voor een mooie actieprijs (geldig tot 10 mei). Bij het boek krijg je een link naar een digitaal prentenboek, geschikt om thuis of tijdens de club aan de kinderen te laten zien.


Ga snel naar DePapierdieren.nl!


72 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario


bottom of page